Werken bij

Vacatures

Op onze school werken 210 docenten en medewerkers van ondersteunende diensten. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Docent Nederlands 1FTE

Ben je docent Nederlands? Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent Aardrijkskunde 1FTE

Per direct, of zo snel mogelijk daarna, zijn we op zoek naar een enthousiaste docent aardrijkskunde voor de onderbouw van havo en vwo. Het betreft een vacature voor het verzorgen van ongeveer 25 lesuren per week. Naar een deel van de vacature kan ook gesolliciteerd worden.

Lees meer

(Senior) medewerker personeels- en salarisadministratie 0,5FTE

In verband met de doorontwikkeling en uitbreiding van onze dienst HRM zijn we op zoek naar een proactieve en communicatief vaardige nieuwe collega als aanvulling op ons HRM-team.

Lees meer

Roostermaker 0,8-1,0FTE

Ben je een (ervaren) roostermaker of wil je opgeleid worden tot een roostermaker in het onderwijs dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Assistent roostermaker incl. medewerker AVG 0,4 + 0,2FTE

Ben je jij een echte puzzelaar, kun jij goed prioriteiten stellen, werk je zeer nauwkeurig en accuraat en kun je genieten van een goed resultaat? Ga dan aan de slag als assistent roostermaker op onze school met als extra taak het uitvoeren en bewaken van onze administratie t.a.v. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Lees meer

Medewerker ICT 0,8 FTE

Heb jij zin om te werken in een dynamische organisatie met een prettige werksfeer en ben je van alle markten thuis m.b.t. werkplekbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Coordinerend medewerker facilitaire zaken 0,8-1,0FTE

Wil je graag het onderwijs in, maar niet voor de klas staan? Ligt jouw opleiding en ervaring op andere gebieden? Wellicht is deze functie wat voor jou!

Lees meer

Medewerker facilitaire ondersteuning (telefoniste/receptionist(e)) 0,3 - 0,4 FTE

Heb je zin in een afwisselende parttimebaan in een dynamische omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is? Ben je flexibel, gastvrij en dienstverlenend? Wil je graag van betekenis zijn in een onderwijsorganisatie, waarbij leerlingen, ouders, bezoekers en collega’s jouw ondersteuning hard nodig hebben? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Vrijwilliger

Heeft u hart voor leerlingen? Helpt u jongeren graag een stapje verder in hun ontwikkeling? Dan is het onderstaande wellicht iets voor u.

Lees meer