Wij zijn het Ichthus

Inschrijven

Zie je het Ichthus College helemaal zitten? Dat vinden we natuurlijk mooi om te horen. Maar we vernemen nog wel graag wat jouw basisschool ervan vindt. Want je eigen leerkrachten kennen jou het beste.

Plaatsingswijzer en eindtoets

Bij twijfel kan jouw leerkracht van groep 8 gebruikmaken van de plaatsingswijzer; een handig hulpmiddel dat is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen uit het basisonderwijs en de middelbare scholen in Veenendaal. De basisschool geeft dus alvast een advies nog voordat de eindtoets plaatsvindt. Je krijgt de eindtoets in april. De uitslag daarvan is in mei bekend. Pas daarna wordt definitief bekend waar je naartoe gaat: vmbo, havo of vwo.

De aanmeldingsprocedure

Aanmelden voor de brugklas van onze school kan tussen 1 februari en 14 maart digitaal via de website veensvo.nl. Op dit moment is de website nog niet online.

Van een andere school voor voortgezet onderwijs naar het Ichthus?

Zit je nu nog op een andere middelbare school, maar stap je graag over naar het Ichthus College? Neem daarover zelf contact op met onze school. Jij en je ouders krijgen dan een gesprek met de betrokken leerjaarcoƶrdinator. Je hoort meer over de mogelijkheden en de procedure.