Onderwijs

01
november

Ichthus Experience

Alle leerlingen uit groep 8 van harte welkom!

Om leerlingen van groep 8 kennis te laten maken met het Ichthus College is er op dinsdagmiddag 19 november en donderdagmiddag 21 november van 13.00 tot 15.15 uur de Ichthus Experience. Tijdens deze middagen maken de leerlingen drie verschillende soorten lessen mee en krijgen zij een rondleiding door de school. Zo kunnen zij alvast de sfeer op het Ichthus proeven.  

De opgave voor deze middagen verloopt via de basisschool. Alle basisscholen die de afgelopen jaren leerlingen bij ons hebben aangemeld, zijn hierover geïnformeerd en veel basisscholen hebben zich inmiddels aangemeld. Als de basisschool van uw zoon of dochter niet naar deze middagen komt, kunt in goed overleg met hen ook op individuele basis met uw zoon of dochter de Ichthus Experience meemaken. U kunt zich hiervoor opgeven bij dhr. Van Vliet (brugklascoördinator) via zijn e-mailadres vli@ichthuscollege.nl. Graag de naam van uw zoon of dochter, de basisschool die nu wordt bezocht  en de voorkeursmiddag vermelden.

De lessen en de rondleiding zijn bedoeld voor de leerlingen van groep 8 en niet voor de ouders en begeleiders. Als ouder/ begeleider hebt u de gelegenheid om een aantal workshops te bezoeken of zelf ons schoolgebouw te verkennen.

U kunt uw zoon of dochter t/m vrijdag 8 november opgeven voor de Ichthus Experience.