Onderwijs

04
februari

Bezoekers bedankt!

Op 1 februari 2019 stonden de deuren van het Ichthus College wijd open voor bezoekers. Tussen 16.00 en 21.00 uur konden leerlingen uit groep 7 en 8 de school bezoeken tijdens de jaarlijkse open dag.

Op 1 februari 2019 stonden de deuren van het Ichthus College wijd open voor bezoekers. Tussen 16.00 en 21.00 uur konden leerlingen uit groep 7 en 8 de school bezoeken tijdens de jaarlijkse open dag. Binnenkort moeten zij samen met hun ouders een keuze maken. De open dag op het Ichthus College was de laatste van de vier VO – scholen in Veenendaal.

De open dag is een prima gelegenheid om sfeer te komen proeven. Zo ook dit jaar. De bezoekers werden door de leerlingen welkom geheten.

De vakken presenteerde zich elk op hun eigen wijze. Leerlingen werden uitgedaagd om hun eerste woordje Frans te spreken of mee te doen aan de “ken je Klassieken!”- Quiz. Er waren algemene voorlichting rondes, gymdemonstraties en nog veel meer.

Kortom, open dag 2019 was weer een succes! Het Ichthus College bedankt al haar bezoekers voor hun komst naar het Ichthus College.

Heeft u naar aanleiding van de open dag nog vragen over de overstap van de basisschool naar het Ichthus College, neemt u dan contact op met de heer Van Vliet. Hij is bereikbaar via e-mailadres d.vanvliet@ichthuscollege.nl of via telefoonnummer 0318-543210.