Actueel

01
oktober

Ichthus Experience voor leerlingen groep 8

Kom je ook kennismaken op onze school?

Om leerlingen van groep 8 kennis te laten maken met het Ichthus College, organiseren wij op dinsdagmiddag 17 november en donderdagmiddag 19 november van 13.00 tot 15.15 uur de Ichthus Experience. Tijdens deze middagen maken de leerlingen drie verschillende soorten lessen mee en krijgen zij een rondleiding door de school. Zo kunnen zij alvast de sfeer op het Ichthus proeven.  

De opgave voor deze middagen verloopt via de basisschool. Alle basisscholen die de afgelopen jaren leerlingen bij ons hebben aangemeld, zijn hierover geïnformeerd en kunnen zich hiervoor opgeven. Als de basisschool van uw zoon of dochter niet naar deze middagen komt, kunt in goed overleg met hen ook op individuele basis met uw zoon of dochter de Ichthus Experience meemaken. U kunt zich hiervoor opgeven bij dhr. Van Vliet (brugklascoördinator) via zijn e-mailadres vli@ichthuscollege.nl. Graag de naam van uw zoon of dochter, de basisschool die nu wordt bezocht en de voorkeursmiddag vermelden.

De lessen en de rondleiding zijn bedoeld voor de leerlingen van groep 8 en niet voor de ouders of begeleiders. Voor hen proberen wij een apart programma binnen het schoolgebouw te organiseren, maar dit is, met het oog op de maatregelen m.b.t. het Coronavirus, nog onder voorbehoud.

U kunt uw zoon of dochter tot maandag 1 november opgeven voor de Ichthus Experience.